1. huhtikuuta 2015

SikSak-tiskirätti

Tämä naikkonen se sitten hurahtanut aika pahasti virkkaamiseen.
Kokeilin eräs ilta SIKSAK-tyynyn ohjetta soveltaa tiskirätin muotoon. Lähinnä tota SikSak-tyyliä. Eihän siitä mtn oikein tullut tälläselle alottelijalle, onneksi on IHANAAKIN IHANEMPI ''neuleillan porukka'' missä saapi jeesiä asiaan kuin asiaan! Oon niiiiiin kiitollinen näille naisille, ois tältä akalta jäänyt monen monet neulomiset ja virkkaukset tekemättä, jos heitä ei olisi! <3

 MALLI: SikSak
LANKA: Blend bamboo
KOUKKU: 3mm
KULUTUS: 35g

JyJy työ #11


 Mä tykkään väreistä, kun ne on hieman kiiltävällä pinalla <3OHJE:
Malli 6:lla silmukalla jaollinen.

Loin itse 54kjs+ 3 kjs ''kääntymiseen'' reunoissa.
Virkkaa 6p, hyppää 2kjs yli, virkkaa 6p, virkkaa 2kjs, virkkaa heti seuraavasta kjs lähtien 6p. - toista krs loppuun. Muista jokaiseen viimeisen pätkän loppuun tehdä 7p! Virkkaa 3kjs, käännä työ.


Onko liian epäselvästi selitetty??

8 kommenttia:

 1. Aloin virkata edellisen postauksesi Juhannusruusu- tiskirättiä. Jäin jumiin 6. krs. En tajua, miten se tehdään. Voitko auttaa tumpeloa? Tuhannet kiitokset jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se menee näin:
   ensin 3x 6p, 2p samaan silmukkaan, sit 7p, 2p samaan silmukkaan. Ja sit alusta 3x 6p, 2p samaan silmukkaan, ja sit 7p, 2p samaan silmukkaan. Ja vielä kerran 3x 6p, 2p samaan silmukkaan.

   ja sit 7p, 2p samaan silmukkaan ja lopuks toi 6p, 2p samaan silmukkaan ja piilosilmukalla lopetus.

   Ps, mullakin tökki alkuun tuo kohta ;)

   Poista
 2. Kiitos! Nyt onnistuin, kiitos sinun selkeän opastuksen. Luulin, että 6 p ja 2 p samaan s: aan toistetaan yhteensä 4 kertaa, kun ohjeessa lukee ekaks yks kerta ja sit käsketään toistaa vielä 3 kertaa. Perästä kuuluu, kun en taas kohta ymmärrä jotain kohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mtn, kysyä saa aina.
   Ps, ei oo tyhmiä kysymyksiä olemassakaan! ;)

   Poista
 3. Itse kokeilin siksak-tiskirätin virkkaamista varmaan 1,5v sitten. Eihän siitä mitään tullut, mutta nyt on alkanut kuumottaa tiskirättien virkkaaminen ja varmaan kokeilen uudestaan myös siksakia. Ihanat värit tuossa rätissä.

  VastaaPoista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~