14. joulukuuta 2013

Joululahjani mun!


 Oij, mää oon metsästänyt nyt tällä reissulla muutamasta lankakaupasta näitä ihania Regian Fluormania lankoja, jaiks! <3 Aattelin itelleni tehä sukat jossain vaiheessa... :)
Suoteks - kaupasta löyty nämä (semmonen paikallinen pieni lanka-/kangaskauppa).


Ooh! Ylärivillä on Austerman-Step - lankaa.
Alarivin vyyhdit on Väinämöinen - lankaa
Lähdin ''etsimään'' lankakauppaa mikä aukastu joku tovi sitten, mää varmaan 30min pyörin kuin herhiläinen, kävin vaikka kuinka monet ovet ja porttikongit - kunnes soitin eräälle ystävälle, missä ihmeessä se kauppa on! :D Kaveri selitti, että se on PomPom - kaupan yhteydessä :D Mähän kävin siellä hetkee aikasemmin, enkä tajunna, että liikkeen perällä oli tämä NEULOTUS - lankakauppa.
Palvelu on hyvää, en voikko kehua!...ja kappas, pikkusen vielä lankoja! :D
Nämähän kävin ostamassa Riikka-Piikka lankakaupasta. Voisiko sanoa, että vaikka vasta toisen kerran vieraillut olen vasta tuolla, mtuta ''suosikki'' kaupaksi muodostunut :) Palvelu on mahtavaa, tykkään hiiirmusesti ja sieltä lähtiessä tullee tunne, että on tervetullut uudestaan.
Kun jotkut lankakaupat on semmosia ''ahistavia'', että ei halua mennä uudestaan, kun ollaan huohottamassa niskaan ja kyttäämässä, kun kopeloidaan lankoja tms... :P

25 kommenttia:

 1. Nam nam mitä joululahjoja! Itsekin ostin Fluorimania kerän (tuota liila-pinkkiä) Järvenpään Lentävästä Lapasesta :) Silmät menee ihan sikkaralle sitä ihasteleessa, mutta toivottavasti saan siitä itselle sukat ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää aattelin kanssa kerran ottoo ja räväyttä! :D Tehä itelleni oikein kirkkaat sukat, että muut sokaistuu ;) *hihihi*

   Poista
 2. Just noi punaset ja siniset Väinämöiset oli mulle!! :D
  Arvaat varmaan miksi viihdyn torstai-iltaisin Neulotuksen neule-illassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi sinne muutama vyyhti kumpaakin vielä ;)
   En ihmettele, jos viihdyt siellä ^^ Ne huivilangatkin, tuolta samalta tekijältä on ihania! Mutta jäi vielä hyllyyn, ehkä seuraavan kerran ;)

   Poista
 3. Aivan ihania lankaostoksia olet tehtyt! Väriloistoa!!

  VastaaPoista
 4. Oi, herkun värisiä nuo ylimmät langat 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Mietin vain, että onkohan olemassa muitakin Fluormanin värejä kuin nuo? :)

   Poista
 5. Aivan ihania ! Kehtaankin kysyä, mut miten iso säilytyspaikka sulla on näille? Ite oon vaan yrittäny tunkee joka hyllylle mitä vaan löytyy :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja saa kysyä;) Mulla on yks vaatekaappi pitäny pyhittää noille, ei mahu muuten mihkään ^_^
   Pitäs vähän jo rajotella ostoa, muttako mitä ilmestyy IHANIA värejä o.O *nauraa*

   Poista
 6. Itse olen myös kielipitkällä katsonut useasti noita Regian Flourmania lankoja ja muitakin neonvärisiä lankoja, mutta vielä en ole keksinyt/päättänyt mitä niistä tekisin, niin ovat jääneet kauppaan. Upean lankalahjan olet kyllä itsellesi hankkinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aattelin tehä perussukat tai jollain helpolla kuvioinnoilla (Olga esim.) . Toki miksei kirjoneuleeseenkin kävisi! :)

   Poista
 7. Voi että on ihania väriejä!! Pakko kyllä tilata itellekkin jostain noita ensimmäisiä lankoja!! En ole ostanut lankaa yli vuoteen ja nyt tuli semmoinen olo ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, että tuota on saatava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesta nettikaupasta niitä varmasti saapi, mutta en tiedä käykö niinkuin käyny noille Regia Zoofari langoille, että loppuvat kesken ^^

   Poista
 8. Tilasin Riikka-Piikasta lankaa ja palvelu oli mitä mainiointa, sähköpostitse asioita hoideltiin ja toosi hyvä palvelu, kannatan netinkin kautta ostamaan sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä; kumminkin palvelu pelaa: netitse kuin paikan päällä :)

   Poista
 9. Netin kautta tilasin Riikka-Piikasta lankoja ja oli hyvä palvelu sitäkin kautta.

  VastaaPoista
 10. Rumia lankoja oot ostanu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasia.
   Ei kaikki voi tykätä kaikista väreistä.

   Poista
 11. Voi mitä ihania lankoja löysit! Varsinkin Regiat jäi mieleen. Myydänkö niitä muuten Lankamaailmassa? Tiedän että pukki tuo minulle lahjakortin sinne.... :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks kaveri sano, että ois pongannut Lankamaailmasta näitä, kun asuu siellä seutuvilla.. itse siis en asu :)

   Poista
 12. Hmm.. kirjoitin kommentin mutta se ei ilmestynytkään :( Ihania lankoja löysit lahjaksi itsellesi :) Varsinkin ensimmäisen kuvan Regiat jäivät mieleen. Ei taida kuitenkaan löytyä niitä Lankamaailmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla on kommenttien valvonta piällä...sillä eivät heti ilmesty :)

   Poista
 13. Googlettelin tuossa Fluormaniaa (koska sorruin eilen itsekin sitä ostamaan...) ja päädyin tänne. Ei mulla oikeestaan muuta kuin että kaupoista päätellen taidat asua mun entisessä kotikaupungissa tai ainakin lähistöllä. Pitäis tulla käymään sielläpäin, koska Turusta ei saa Louhittaren Luolan lankoja, mikä on ihan, no, sanonko mistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmäkään asu tuolla paikkakunnalla missä langat hajin, olin vain ''käymässä''.
   Louhittaret on kyllä nättejä lankoja, ite vielä funtsailen mitä tekisin niistä - joku kaunis malli pitäs pongaa..

   Poista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~