22. marraskuuta 2015

Pohdintoja ja keskeneräistä.

 Ajattelin tuossa hieman katsastaa ''Keskeneräiset työt'' listaa, eipä tuo nyt kovin pahalta tällä hetkellä näytä :D

Jossain vaiheessa oli semmonen ''fiilis'', että täytyy tehdä alotettu työ loppuun, sitten vasta uutta kehiin ja toisinaan semmonen, että oli kaksi työtä yht'aikaa kesken, niitä vuorotellen ''tikutteli'' mänemään. Nyt lähtenyt hieman lapasesta tämä homma.

Uusi projekteja tulee, pitäisi keretä alottelemaan - vaan mistä tunteja vuorokauteen lisää? Onko vieläkään kukaan löytänyt tapaa mistä niitä saisi/voisi ostaa tms? :D
En missään tapauksessa valita, että projekteja tuleee.. Tykkään ''joutua haastamaan'' itseni nykyään ''neulomis-/virkkaamisrintamalla''.

Kun miettii sitä aikaa, kun aloitti neulomisen, halusi vain tietyllä tapaa ''helppoja'' juttuja, kuten siis palmikkoo, pitsiä (vähän riippuu mallista) ja pitkään mennytkin niin ettei kiinnostanu yhtään mitkään ''haasteellisemmat'', kun ajattelin automaattisesti ''Minä en osaa!''..
Nykyään, oikeastaan alkanut itse jo vähän haalia ''haasteellisempaa''. Kirjoneule alkanut kiinnostaa enempi, samoin isommat projektit (villatakit, -housut, huivit jne), ei enää villasukat anna sitä tiettyä haastetta - en osaa selittää, mutta neulojana/virkkaajana varmaan ehkä hiffaat mitä ajan takaa?

Mitäs muiden ajatusmaailma sanoo: kaipaatteko toisinaan vähän haaastetta itsellenne? Haastatteko itseänne ''haasteellisimpiin projekteihin'' eli pois mukavuus alueelta? ;)
 Regia langasta tulossa perusvillasukat, itselle <3
Regia on ehdoton suosikki langoissa, tykkään. Hyvä, laadukas lanka neuloa. Väriskaala on yleensäkki laaja, olen tykännyt näistä raidotetuista langoista paljon.


 Kaipasin hieman ''haastetta'', kuten mainitsin jo vähän ylempänä. Ajattelin kokeilla elämäni ensimmäisiä kirjoneulelapasia! Lankana Novitan Nalle.
Kirjoneule tässä mallissa on nopeahkoa, helppoahkoa neuloa - ainut toki, että toi kuvio ei ehken erotu niin hyvin kirjavalla langalla, mutta mä tykkään tosta värien ''sekamelskasta''. 

 Oletko sinä kirjoneuleen ystävä? Vai onko semmonen ''inhokki''? 

 
 Fabel-langasta tulossa perusraitasukat.
Fabelillä tykkään neuloa: hyvä, laadukas lanka. Värikirjo näilläkin on laaja.
 
 Palmikkosukkaa pukkaa joulupukin konttiin.
Lankana tässä on Regia Highland Tweed. Ei kuulu tämä suosikkeihin, säikeet on kovin irtonaisia toisistaan, se tekee hieman inhottavan neuloa, muutoin pehmeä lanka.