15. elokuuta 2015

Junasukat ja trikoota

 Itse olen hurahtanut milteinpä täysin, jos näin voisi sanoa suht ohkaisiin lankoihin, lähinnä 2,5-3.25mm puikoilla tehtäviin. Onhan ohuemmallala langalla neulominen ''pitkä veteisempää'', mutta loppu tulos on on perfeCt!
Suosikiksi noussu mm. Austermann, Regia, Louhittaren Luola ja Fabel.
Mielelläni muitakin lankamerkki vinkkejä otan vastaan :)

Millaisilla langoilla sinä tykkäät neuloa?
 

MALLI: Junasukat
LANKA: Drops Fabel (col.10)
PUIKOT: 2.5mm Novitat
KULUTUS: -22g
KOKO: ''Vauva''

-40:llä silmukalla neuloin.
-Jalkaosaan tein 4x nurin -> kavensin.Lankesin käymään eilen ''sekatavarakaupassa'', missä oli ihanaa trikookudetta! Pari kartioo mukaan läx, mutta juuri mietin tässä, että pitänee varmaan hakea pari kartioo vielä lisää.
Hinnalla ei ollut pilattu: 6,95€/kg.

6 kommenttia:

 1. Nuo junasukat tulee kyllä mätit ohuesta langasta. Mukavan näköistä kerällä tuo trikookude, varmaan tulee kivan näköistä valmista tuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Itseäni polttelis paljon tehdä korit tosta kuteesta, muttako uuteen kotiin muutanni, niinni en muista minkä kokoset korit mahtu hyllykköön.

   Poista
 2. Itsekin toivoisin oppivani ja tottuvani ohuempiin lankoihin. Tällä hetkellä menee vielä vähän Nallea ohuemmat mutta nelisäikeiset Regiat ja Stepit ei vaan solju. Yhdet ohuesta Austermann Stepistä aloitetut sukat ovat olleen puikoilla usemman viikon ja olen aina niitä pari kierrosta saanut neulotuksi ennen kyllästymistä. Ehkä sekin päivä vielä koittaa, että sukat valmistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä, joskus vain jotkut työt tökkii. Antaa vain aikaa, eikä tee puoli pakolla.

   Poista
 3. Kivan näköistä trikookudetta ja hinta on suorastaan halpa. Mielenkiinnolla jään odottamaan, minkä näköistä pintaa siitä syntyy. Minä olen viime aikoina keskittynyt virkkaamaan, joten neulelankoihin ei ole nyt ihan lähiajan tuntumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla itsekkin odotan,mitä syntyy tästä kuosisista.

   Poista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~