2. tammikuuta 2015

Louhitar pääsi puikoille

Tovi sitten ostin Louhittaren Luola-lankaa: Väinämöinen Sport - väri: Villiviini.
Louhittaren Luola on mulle lankana melko uusi, kerran olen aikaisemmin käyttänyt sitä ''Ärjyttimiin''. Lankana todella hyvä neuloa, lämmin, kestävä lanka. Ainakin ''Ärjyttimet'' olleet kovassa käytössä, eikä vielä käytän jälkiä näy. Itseasiassa muistelin, että olempa tainnut vahingossa pestäkkin Ärjyttimet, muistaakseni näillä langoilla on käsipesu(?), noh..hyvin kestivät konepesua(kin). En silti suosittele sitä tekemään, en voi taata että värit kestää konepesua.

Tässäpä tämän vuoden ensimmäinen neuletyö (ylläripylläri: sukat) & samalla valmistui ensimmäinen JYJYtyö.

MALLI: Omasta päästä
LANKA: Louhittaren Luola: Väinämöinen Sport (Col: Villiviini).
PUIKOT: 3mm Novitat
KULUTUS: 92g
KOKO: ~38
Aloitus: 29.12.2014
Valmis: 3.1.2015Pientä ''elävöintiä'' sukkaan toin nurjilla kierroksilla :)

9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat!

  Louhittaren Luolan langat on ihania. Mä olen laiskana ja vaarallista elämää elävänä ottanut riskejä ja pessyt aina sukat koneessa, ei ole värit haalistuneet eikä mitään muutakaan tapahtunut. :) Mutta ehkä mulla on ollut tuuria matkassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Louhittaren langoissa taitaa olla se käsinpesu ohjeena, mutta mäki pistin koneeseen, enhän mää sitä käsinpesua muistanut siinä vaiheessa ;)

   Poista
 2. Väiski on ihanaa lankaa. Ja itsekkin olen koneessa pessyt, ei ole mennyt miksikään... tokikin villapesulla yleensä pyörittelen koneellisen sukkia kerrallaan. ;D Lisäksi eräs tuttava kertoi, että hän aina tyttärelle tekee väiskistä sukat, tytär kun ei pese käsin niin tietää värin pysyvän ja langan kestävän.
  Kauniit sukat tuli villiviinistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kiva kuulla, että muutki pessee surutta konneessa.

   Poista
 3. Pitääpä laittaa korvan taa tuo elävöitys. Hyvälle näyttää ja väri on ihana! Munki omppu-väiskit on koneessa pari kertaa pyörähtäneet ja uusille näyttävät edelleen.

  VastaaPoista
 4. Mulla muutama 100g löytyy väiskiä. Vielä en oo raaskinut purkaa vyyhtiä ja aloittaa työtä :) jyjun ne kyllä käytän :)

  VastaaPoista
 5. Väinämöinen tuntuu tosi hyvältä langalta. Villapaita on vielä ihan kuin uusi (ja kyllä heikommassa langassa kulutus näkyy mm rinnuksilla (avaimet sun muut roikkuvat) ja sivusaumoissa kun kädet heiluvat. Nyt on siitä tehty pipoa ja sukkiakin ja onneksi on monen monta kerää hamstrattu. JyJussa tehdään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki ne kohat kuluukin, kun on ''kuluttava'' tekijä siinä, mutta mikäpä ei kuluisi ;)

   Poista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~