3. tammikuuta 2015

Lankalaihistelua 2015

Näppituntuma - blogissa on jälleen lankalaihis menossa. Viime vuosihan mäni ihan plörinäks :D

Tavoitteeni oli v. 2014 lankalaihiksessa oli -3kg, lankoja tuolloin oli 59kg150g. Loppu vuodesta ei oltu todellakaan lähellä -3kg, vaan tulos oli +20kg.
Tuli viime vuonna ostettuu: 26kg 500 lankoja, kulutettua/annettua tuli pois 4kg681g.
Eli vaaka näytti +21kg 819g viime vuonna. Josko tänä vuonna ollaan armottomassa lankalaihiksessa?

TÄÄLTÄ voit kurkkia viime vuoden(-14) lankalaihikseni ;)

Tänä vuonna tavoitteeni on -2,5kg! :D
Lähetään kevyemmin eväin tänä vuonna liikkeelle, hihihih!
Eli lankoja noin karkeesti minulle on tällä hetkellä: 81kg269g

Onko muita lankalaihistelijoita?

30 kommenttia:

 1. Täytyypäs yrittää tätä laihista, mutta kyllä vasta tämän päivän kiloilla. Eilen just Prisman ale kopasta kolme kerää taas poimin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ainakin tälläselle lankahamsterille vaekeeta ;)

   Poista
 2. Kyllähän sitä taas tartteis alkaa laihikselle. Viime vuonna jätiin pahasti plussalle vaikka kovasti yritin neuloa. Tsempataan kovasti taas toisiamme ;)

  VastaaPoista
 3. Aika hurjan määrän olet silti saanut laihisteltuakin, melkein koko oman varastoni verran! Ja tuolla määrällähän sä voisit laittaa jo oman lankakaupan pystyyn :D Tsemppiä myös sinulle laihikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, kiitos!
   Vähän turhan paljon plussailtu viime vuonna...ehkä tänä vuonna parempi kuri itsellä.

   Poista
 4. En edes uskalla alkaa miettimään paljonko lankaa on mutta paljon , inspis hukassa joten kulutus on huonoa.....kyll se tästä ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tulee kausia, hetkiä ettei oo inspiraatioo - sitä ei kannata väkisin alkaa kaivella, kyllä se sieltä tulee :)

   Poista
 5. Voi hurja noiden sinun lankamäärien kanssa :D Itse en lankalaihistellu viime vuonna, enkä tule tekemään sitä tänäkään vuona. Tosin viime vuonna Neuloin, möin tai annoin pois yli puolet langoistani, joita tosin oli paljon vähemmän kuin sinulla :D Tänä vuonna voin hyvällä mielellä ostella uusia lankoja siis :) Tsemppiä laihikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki kaiuhistelen!
   Tarkotus pistää myyntiin osa, ei tuu mitään muuten, enhän mää ikinä saa tätä määrä neulottua :P

   Poista
 6. Mäkin oon huomaanu et lankoja on helpompi ostaa kuin neuloa, varsinkin kun työ haittaa harrastamista ;) Tänä vuonna tuli vaan 3kg plussaa, edellinen vuosi oli aika samoissa kun sulla, et kyl täälläkin varastossa on lankoja ihan riittämiin ilman ostamista. Tänä vuonna ajattelin neuloa 10km lankaa ja pysyä miinuksella lankavaraston kanssa :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mänee! :D
   Kiitos, kiitos - ehkäpä tämä tästä, tänä vuonna en todellakaan osta mtn 26kg lankkoja!

   Poista
 7. Noh, se sit varmaan tarkoittaa, että uutena vuotena keräät vähintään sen +40kg lankoja lissää ;) .

  Itsekin pitää hieman tuhota noita vanhoja lankoja, että voi taas ostaa uusia lankoja. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä kerää, päin vastoin: voisin myyä +40kg :D Kunhan ruaskis luopuu , hihih..

   Poista
 8. Nooh, ei se oo niin justiinsa, jos vähän yli kilot paukkuu. Eipähän tule kylmä, jos yks kaks sähköyhtiö katkaisee lämmityksen, kun löytyy eristysmateriaalia omasta takaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nauraa*
   Ihana ajatus sulla! :D Näinhän se juuri voisi männäkki, voi tehä itelle vaikka vallan millasen villasen nutun ylle ja eikä palelis!

   Poista
  2. Mäkin aina vetoan siihen, että jos tulee lama tai vaikka joku ydinkatastrofi, eikä lankaa saa ole varaa tai ole edes mahdollista ostaa, niin kyllä sitä pitää parin vuoden varasto olla jemmassa!

   Poista
  3. Mäki osallistun tohon vetoomukseen :D

   Poista
 9. Voin varmaan olla ylpeä itsestäni :) Syksyllä 2014 opin tekemään kantapään villasukkaan!! Kirjoneule ei mun juttu. Väreillä on kiva leikitellä :D

  Hyvää alkanutta uutta vuotta

  T.. Pikku myy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole vaan! Siittä se lähtee, kyllä sää vielä innostut...
   Samoin Sinulle <3

   Poista
 10. No joo, ei tosiaan ihan sattunut samoihin lukemiin tavoite ja lopputulos. Mutta kilo sinne tai tänne, ei se niin nokonnuukaa ole näissä lanka-asioissa :D Onneksi voit asettaa uuden tavoitteen uudelle vuodelle :)

  VastaaPoista
 11. Minun tavoitteeni oli viime vuonna olla ostamatta yhtään uutta lankaa. Arvaat varmaan miten kävi. Juu, ostin. Mutta ne kaikki oli aivan ihania lankoja, joten ei niiden ostoa voi mitenkään pitää epäonnistumisena. :) Tänä vuonna en edes yritä moista, vaikka kokonaismäärää yritänkin laihduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä muutaman neuloosiin sairastuneen kanssa puhunut, ettäkö joitain värejä ei saa sitten esim. vuoden päästä enää - joten pakko ostaa silloin kerä, jos toinenki varastoon itselle :)

   Poista
 12. Minun tavoite viime vuonna, että uusia lankoja en osta, jos en johonkin työhön tarvitse ja siinä onnistuin! Ostin vain, jos tarvitsin. Sama olisi tarkoitus tänäkin vuonna, kun kerkiä edes pahemmin mitään tekemään o_O.
  Tarkoitus olisi myös ottaa langat ylös + punnita, niin näkisi hieman, että miten sitä lankaa on ennättänyt ja langat, millä en tee mitään niin annan pois. Jos sitä saisi siivoiltua hieman laatikoita ja järjesteltyä :D. Tosin paha on, kun taitaa useista jämäkeristä puuttua, mitä ovat.. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on vähän ongelmaista näin lankaholistina, että kun tulee silmien eteen kiva väri, kun tietää ettei sitä esim. enää puolen vuoden päästä saa - soon vähän niinkö PAKKO ostaa ;)

   Poista
 13. Sulta pitäs emäntä ottaa pankkikortti ja käteiset pois aina kun kuljet lankakaupan ohi ja ruokakauppaankin ilmottaa et tällä on lankojen ostokielto! :D Oon katellut tuota sun ostovimmaa ja aatellut et " VOE MAHOTONTA" :'D Tämä on enemmän sitä vitsipuolta, tosikoille tiioksi !

  VastaaPoista
 14. Sain blogiini vinkin päivitellessäni 52 kiloa lankoja etten ole lihavin! Lykkyä laihiksellesi, toivottavasti dietti puree!

  VastaaPoista
 15. Huikea lähtötilanne! Näin joulukuussa kommentoidessa on ilo huomata, että vuoden aikana laihis on sujunut mahtavasti. :)

  VastaaPoista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~