26. syyskuuta 2017

Kirjoneulesukkaa pukkaa


 Yhdellä sun toisella käy varmaan puikot kuumina, osalla jopa kilisee (puikkojen materiaalista riippuen). 
Tuossa 16.9 käynnistyi fb:ssa ''Taimitarha''- ryhmässä ''Metsäretket'' - sukkaprojekti. Sukan mallin suunnitellut Niina Laitinen, joka pitää tuota ''Taimitarha'' - ryhmää sekä hältä löytyy Niina Laitinen Design - sivu fb:stä. 
Pitihän sitä meikäläesenni osallistua, vaikka kovin vahvana ei vielä kirjeneule osa-alueena ole :D Harjotus tekee mestarin.

Aavistuksen olen aikataulua jäljessä, mutta emmie stressiä ja harmaata tukkoo ala siitä kasvattaan. Ommaan tahtii männään, eikä sitä hätäilemällä tuukko p*skat sukat ja pahaa mieltä ;)
Olen joka tapauksessa tyytyväinen omaan käden jälkeeni, kyllä se siitä alkaa vain pikku hiljaa ''sutvaantua'' siistimmäksi.

Ennen tota ''Metsäretket'' - projektia harjottelin kirjoneuletta. Eihän se vielä kaunista ole, mutta paranemaan päin jälki on.
Tälle ei ''kaveria'' tullut ja tämäkin on jo purkutuomion kärsinyt :D

Omalla tapaa uusi aluevaltaus kirjoneule, tuoden mielenkiintoa enemmän tähän ''neulemaailmaa''.
Tulee mieleen alkuajat, kun opetteli sukkia tekeen. Eka tehtiin perussukkaa, sitten rohkaistu tekeen vähän jotain oikein-nurin mallia ja alko niihinki tympääntyä, mielenkiinto kadota - kunnes rohkeni siirtyä sitten pitsimalleihin ja palmikoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~