24. tammikuuta 2014

Olga-sukat

MALLI: Olga-sukat
LANKA: Roosa nauha-lanka (57)
PUIKOT: 2.5mm Novitat
KOKO: Siro 40
KULUTUS: 68g

Ohje TÄÄLLÄ.


Onko muilla ''inhokki'' mallia joka maistuu puulta, tekeminen aiheuttaa miltein harmaita hiuksia?
Vaikka Olga-malli on ihan kaunis, mutta tää malli maistuu ihan puulta mulle - vaikka en oo kovin montaa Olga-sukkaparia edes tehny.
Nyt en ihan heti kyllä tee Olgia ;)

8 kommenttia:

 1. Tuo Olga on miulle sellainen. Yhdet oon saanu tehtyä ja varmaan kolmesti yrittäny alottaa.. jokin tossa kiehtoo ja samalla tökkää. Kummaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se..
   Min-Olgat menee joten kuten, mutta vähänki isompi koko - aiheutta.a ''jess, kiva'' mutta samalla ''harmaita hiuksia'' -fiiliksen

   Poista
 2. Mulla ei nyt mitään tiettyä mallia oo. Mutta kaikki sellaset, että tarvii tehä kaks samanlaista. Sukat esimerkiksi.
  Eka menee kivasti, mutta toista ei enää huvittais ollenkaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä vähän samaa vikaa, etenkin jos joutuu lyhyellä aikavälillä tekeen. Ei se mtn, jos mallilla on esim. monta kuukautta väliä..

   Poista
 3. Nämä olgat on kyllä kerrassaan kauniit sukat. Itse ryhdyin tänään neulomaan ensimmäisiä olgiani ja vielä ainakin neulominen tuntuu oikein mukavalta ja joutuisalta tämän mallin kanssa.
  Pakko oli heti heittää kommenttia, kun tänään tämän blogisi löysin. Niin ja kysympäs nyt heti, että mitä lankaa tuo bannerissa oleva oranssi oikein on (alhaalla keskellä)? Oma lempiväri on oranssi ja tuo näyttää aivan ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Lanka on Austerman Stepiä tuossa bannerikuvassa. Ohuehko lanka.

   Poista
 4. Minäkin löysin tänne arvontalinkin kautta ja katselin jo kaikki villasukkaohjeesi. Siellä oli yksi kiva uusi malli minulle. Neuloin ensimmäiset Olga-sukkani joulun alla ja jotenkin oli hidasta ja tuli myös liian leveät. Nyt olen ihan koukussa Kerttu-sukkiin ja jo kolmannet on puikolla. En pidä varsinaista neuleblogia mutta jotain olen ehkä esitellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kerran kokeilin tehä Kerttua, mutta tuli oudon näköstä..? Jäi sitten tekemättä, pitäs ottaa uusiks puikoille ja kokeilla :)

   Poista

Puumerkkisi piristää päivääni, se on niitä kuuluisia arjen pieniä iloja ♥


~Kiitos kaunis kommentista~