Eilen illalla pakersin ''Marianne-juustokakun'' ja ''Kuningatar-juustokakun'', mutta Kuningatarhan kerkesi matkata jo ''uuteen kotiin'', emmä siitä mtn kuvaa saanu ;)
Mutta ''Marianne -juustokakku'' jäi kotia..
POHJA:
300g Digestive keksejä.
110g rasvaa
TÄYTE:
8 liivatelehteä
300g maustamatonta tuorejuustoa
300g rahkaa
0.5-1dl sokrua
3tl vaniljasokrua
2dl kuohukermoo
4rkl kiehuvaa vettä
150g Marianne crush rouhetta
-Murenna keksit muruiksi ja nypi rasva joukkoon. Laita leivinpaperi irtovuoan pohjalle ja levitä keksi-rasva 'seos' takaiseksi vuoan pohjalle.
-Liota 8kpl liivatelehtiä n. 5min kylmässä vedessä.
-Sekoita sokru, tuorejuusto, rahka, marianne crush -rouhe ja kerma sekasin keskenään.
-Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen sekoittaen ja kaada se tuorejuusto sekotukseen koko ajan sekoittaen seosta.
-Kaada täyte nopeasti pohjan päälle, avot - laita vetäytmään useiksi tunneiksi/yön yli jääkaapiin :)
...hiiret käyneet jääkaapilla ;) |
...pitihän munki nyt maistaa! :) |
Kyllä maistuis! :)
VastaaPoistaHyvin oli ''hiirille'' maistunut ;)
Poistaoih nam!
VastaaPoistaNam, tosiaan..
PoistaNamii <3
VastaaPoista:)
Poista*kuolaa* oi voi. Herkkulakko uhkaa loppua kesken ;)
VastaaPoistaHaittaaks se? ;)
PoistaVoihan sitä sitten perustella, että käypi lenkillä taikka..taikka... että maistaa vain ihan vähän? ;) *hihihi*
Varmaan hyvää :)
VastaaPoistaOli, ei ollut olleskaan semmosta äkki ällöimelää, kun laitto vähemmän sokruu ja rahkaa sekotti joukkoon.
PoistaSaattaahan se olla, että kokeilla tätä pitää :P
VastaaPoistaSuosittelen! :)
PoistaYksi vasta-hairahtanut neuloja ilmoittautuu lukijaksi! Upeita sukkia, hyvät kuvat ja selkeät ohjeet. Ensimmäisen sivun postaukset selattua päässä pyöri vain että tuollaiset haluan tehdä, ja nuo, ja nuo... Mutta näin kolmenkympin ikänäöllä hämärtyvässä illassa olisi yksi toive: kokeile vähän isompaa fonttia, väri on ok, mutta minä aikakin jouduin tihrustamaan. Tosin tihrustan jatkossakin, vaikka et fonttia muuttaisikaan. :)
VastaaPoista:) Kiitos palautteesta, mie otan tuon huomioon!
VastaaPoistaAika herkun näköstä! Enpä ite pystyis samaan.
VastaaPoista